Motivationskväll 24/1 2019
Tryter motivationen?
Behöver du få inspiration?
Nyfiken på hur man kan tänka gällande sin träning?
Hur gör andra och hur lyckas de?


Kom och lyssna på tre inspiratörer!

Susanne Åkerberg: Fotbollsspelare som utvecklades till snorsportare. Hittade kärleken till uthållighetsidrotten genom en Svensk Klassiker (2015) och den gemenskap hon fann inom sporten som hon aldrig upplevt förut. Susanne utmanas av själva uppgiften i träningen och uppfattar aldrig träningen som en uppoffring utan snarare som en investering – både fysiskt och mentalt. Att bemästra 3 grenar är häftigt i sig - att sedan vara en av de bättre i Sverige är som icing on top of the cake! Susanne fyllde 50 år i oktober och firade det genom att tävla i VM Ironman på Hawaii: 3860 meter simning, 18 mil cykling och 1 marathon. 

Diana Kämpe Ultralöpare som representerar danska landslaget på 24-timmars. Hon har två gånger genomfört ett av världens tuffaste lopp: Spartathlon, 248 km från Athen till Sparta. 
Diana började springa som 38-årig och har gått från tjejmilen 2012 till Spartathlon på bara 5 år. Diana är ensamstående tonårsmamma, villaägare och ekonomichef på ett internationellt världsledande företag. En uthållig tjej full av energi och inspiration. 

Annelie Ståhl  Ståhlkvinnan som började sitt liv 2008, 29 år efter hon föddes. Före det kämpade hon med alkoholism, depression och kronisk leukemi. 2009 slutade hon dessutom att röka och började springa. Annelie har därefter tränat sig till Tjejmilen, Marathon, Ironman, Ultralopp och mängder med Swimrunlopp. Annelie har drömmar och mål och hon ser till att uppfylla dem.

Program
18.30 Fika & mingel
19.00-20.30 Föreläsningar
20.30-21.00 Mingel & eftersnack

Anmälan & kostnad
Fika, mingel och föreläsning
200:- / person
150:- / person för dig som tränar med Happy Runners

Info finns på Facebook/Happyrunners och anmälan görs här
https://www.nortic.se/dagny/show/64734

I mån av plats går det att betala på plats men då är du inte garanterad en goodiebag. 
Kvällens sponsorer är Wellnox, Trispot och Nje.

Plats
Spångafolkan, Spångavägen 353 16355 Spånga
Det är begränsat med parkeringsplatser men det finns plats för cyklar. Buss 117 från Brommaplan och Spånga station stannar precis utanför.